Algemene Voorwaarden - Atelier Rebalance
763
page-template-default,page,page-id-763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden – Atelier Rebalance

 

Om de massage/behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Wanneer je een afspraak maakt bij Atelier Rebalance ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 

 

 1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar jouw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt.
 3. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 4. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 5. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld.
 6. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 7. Bij Atelier Rebalance worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en word je door verwezen naar de huisarts of specialist.
 8. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat je een afspraak maakt.
 9. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 100% in rekening gebracht.
 10. Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
 11. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.
 12. Atelier Rebalance is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 13. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Atelier Rebalance aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 14. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Atelier Rebalance niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jouw gegeven is.