Atelier Rebalance - voor Persoonlijke Groei - Atelier Rebalance
459
page-template-default,page,page-id-459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Atelier Rebalance – voor Persoonlijke Groei

Persoonlijke groei – voor meer balans in je lijf en geest

Atelier Rebalance is ontstaan uit een behoefte naar één plek waar je terecht kunt voor rebalans (persoonlijke groei). Wij geloven erin dat massage een heilzaam ritueel is. En om dat heilzame gevoel in je dagelijks leven te integreren, komt er meer bij kijken.

 

Door de juiste voeding, juiste lichaamsbeweging en het toepassen van mindfulness/meditatie in combinatie met massage therapie kom je een heel eind.

 

Met Atelier Rebalance willen wij daarom een “atelier” aanbieden waar gelijkgestemden niet alleen terecht kunnen voor een massage sessie (zelfinzicht). Maar ook voor persoonlijke groei (blog), yoga en meditatieoefeningen (blog) en veganistische / vegetarische voeding (blog, instagram en proeven op locatie).

 

Bij Atelier Rebalance luidt de motto: “Life is what you make it”. Doe daarom vooral wat bij je past en geniet ervan terwijl je het doet.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten – Cammy Mai Lombardi

 

 

Ben je benieuwd naar wie Cammy Mai Tran is, haar reis van alles-eter naar plantaardige-eter, wensen voor de wereld en Atelier Rebalance? Claire van clairesmission.com stelde haar deze vragen. Lees via deze link het interview.

persoonlijke groei