Bedrijfsmassage - Meer ontspanning en minder stress?
706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-706,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

voor meer ontspanning en minder stress op de werkvloer

Wist je dat ruim 80% van alle klachten stressgerelateerd zijn? Als werkgever doe je er daarom goed aan om massage sessies voor je personeel te organiseren. Dit is een effectieve manier om de kosten voor ziekteverzuim te besparen. Bedrijfsmassages zijn 100% aftrekbaar (wanneer je het opvoert als bedrijfskosten). Werkgevers die aandacht hebben voor het welzijn van hun personeel kunnen rekenen op een verhoogde loyaliteit én productiviteit.

Atelier Rebalance biedt stoelmassage en “tafel” massage sessies aan. Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

 

Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

bedrijfsmassage

stoelmassage-rug

Stoelmassage

 

Stoelmassage is een korte, actieve, verfrissende stoelmassage op een speciale stoel. Je nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd over de kleding heen. Door gebruik van mijn duimen en ellebogen kan ik dieper werken. Met deze drukpuntmassage dring ik ook door tot de energiebanen van je lichaam. Je kunt kiezen voor een stoelmassage van 20 of 30 min.

 

De Stoelmassage heeft de volgende effecten voor jouw organisatie:

 

  • Voorkomt of verlicht bestaande (werkgerelateerde) klachten, zoals RSI, rug-hoofdpijn klachten of zelfs minder kans op Burnout
  • preventie ziekteverzuim dus minder ziektekosten
  • betere prestaties dus beter bedrijfsresultaat
  • betere (werk-)sfeer, motivatie
  • minder klachten a.g.v. ondersteuning van ergonomische maatregelen
  • stoelmassage levert jouw organisatie geld op

 

 

“Tafel” massages

 

De “tafel” massages van Atelier Rebalance wordt op een yoga mat gegeven. Dit wijkt af van de traditionele massage wijze (op een massage tafel). De sessies kunnen 15 min. duren maar ook 30 min. In het massage menu hiernaast (desktop) of hieronder (ipad/mobiel) kun je zien welke massagevormen wij geven.

 

Ben je enthousiast geworden? E-mail ons en boek nu jouw bedrijfsmassage. Geniet van de aanwezigheid van tevreden personeel.

 

tarieven-massage-menu