massage aanbod - voor hardwerkende helden en levenskunstenaars
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Massage aanbod

Massage aanbod voor urban monks, levenskunstenaars en hardwerkende helden

Het massage aanbod bij Atelier Rebalance bestaat uit diverse massage vormen uit het oosten en westen. “Hoe voel jij je nu? En wat is het doel voor het boeken van een massage?”, zijn vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een massage bij ons boekt.

Zo kun je je gestresst voelen en last hebben van je nek en schouders. Een ontspanningsmassage met extra aandacht voor je nek en schouders kan je dan de ontspanning bieden die je zoekt. Maar misschien heb je wel ergens verdriet van en heb je het gevoel lichamelijk vast te zitten. Dan biedt een ayurvedische of chakra energie massage de rebalans die je zoekt.

 

Kortom, bij Atelier rebalance vind je een divers aanbod. Lees snel verder en vindt uit wat wij aanbieden.

 

Ben je benieuwd wat anderen van onze massage vonden? Claire en Roy van clairesmission.com schreven er een uitgebreide review over. Klik hier om de review te lezen.

Rebalance met een:

Heb je behoefte aan een moment voor jou alleen? Reset jezelf met een ontspanningsmassage.

Deze massage vermindert klachten zoals hoofdpijn, stress, nek, rug- of schouderklachten. Daarnaast verbetert het de doorbloeding van spieren en huid.

Deze massage biedt de sportievelingen en hardwerkende helden net dat beetje extraatje. Heb je last van spierstijfheid, spierverhardingen en spierkramp? Boek deze massage in combinatie met de ontspanningsmassage en je spieren gaan zich weer ontspannen na een lange dag.

Zit je veel achter de computer voor werk? Kunnen jouw nek, schouder en rug wel een opknap beurt gebruiken? Boek dan deze massage om de bloedcirculatie van de spieren te stimuleren. Je voelt je weer als herboren na de massage.

Heb je de laatste tijd last van vermoeidheid of prikkelbaarheid? Wellicht ben je uit balans geraakt. Met de Ayurvedische massage kom je weer geheel in balans. De massage kruidenolie (eigen gemaakt) en behandeling worden afgestemd op jouw huidige welzijn. Beantwoord vooraf de vragenlijst over jouw huidige welzijn en wij zorgen voor jouw rebalance.

Soms komt het voor dat je niet lekker in je vel zit. Wat de reden hiervoor ook is, de Chakra energie massage biedt verlichting. Door toepassing van reiki op de 7 energie centra (chakra’s) van het lichaam en diverse massage technieken komt je lichaam en geest weer in balans.

Speciaal voor bedrijven en de thuiswerkende held bieden wij de Thaise stoelmassage aan. Wil jij in een korte sessie van 20/30 min. je armen, nek, schouder en rug even goed laten aanpakken? Kies dan voor de Thaise stoelmassage. Er wordt gebruik gemaakt van drukpuntmassage met de duim en ellebogen, maar ook van kneedwerk voor de echt vastzittende spieren.

Heb je last van stekende pijn en bv. duizeligheid? Wellicht heb je te maken met een triggerpoint (spierknoop). Deze massage helpt de spierknoop om weer los te komen. Je zult direct resultaat voelen. Bij herhaling van de massage krijgt de spier weer zijn bewegingsvrijheid terug.