Massage kadobon - Nu € 10,- korting in december 2016
911
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-911,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Massage kadobon

Massage kadobon – een innerlijk kadootje

Geef een warm en liefdevol kado aan iemand die je lief hebt.

Deel rust en ontspanning uit met een massage kadobon van Atelier Rebalance. Wees zorgzaam voor iemand die het gebruiken kan.

 

kadobon-voorkantkadobon-achter

Met de massage kadobon geef je een ander ontspanning kado

 

In ons massage atelier is het altijd feest. Feest voor de geest en een weldaad voor het lichaam. massage kadobon Met de subtiele geur van etherische oliën en Tibetaanse of Indiase klanken wordt je bij binnenkomst uitgenodigd om je zorgen achter te laten. De massage zelf is aangepast aan jouw klachten en gemoedstoestand. Zou je dit niet jezelf of een ander kado willen doen?

 

Heb je er eens over nagedacht om een “innerlijk” kado te geven? Een kado die iemand doet terugkeren naar zichzelf. Een kado die iemand doet ontspannen? Een kado waarbij iemand tips meekrijgt na de massage, om de ontspanning in het lichaam te behouden.

 

Bij Atelier Rebalance geef je rust en ontspanning aan een ander met een massage kadobon. De bon komt in een (door ons) handgemaakt zakje van wit katoen. En wordt ingebonden met groen geweven touw. Afhankelijk van het seizoen wordt het kado ingebonden met een takje die bij de maand past.

 

Massage kadobon bij jou geleverd in Purmerend

 

Geef eens een ervaring kado. In Purmerend breng ik het kadootje op een afgesproken tijd gratis bij je thuis.

Kom je het liever ophalen of woon je wat verder weg, dan zorg ik er voor dat het voor je klaar staat en kun je het ophalen op een tijd die jou uitkomt. Geef je de kado graag aan iemand die buiten Purmerend woont, bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan komen wij tegen een extra € 10,- graag naar die persoon toe met onze massage tafel.

 

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar
hallo@atelierrebalance.nl
Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook 0641957592.