Truestory juicery - Zuiver je lichaam met een sapkuur
972
post-template-default,single,single-post,postid-972,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Truestory Juicery – zuiver je lichaam met een sap kuur!

Ben je aan het overwegen om een sapkuur te volgen maar heb je geen idee waar je kunt beginnen? Op 11 januari 2017 organiseert Truestory Juicery een get-together “Cleanse 101 Soiree”, waar je terecht kunt voor informatie over het volgen van een sapkuur. Je kunt hen alle vragen stellen, de sappen van Truestory Juicery proeven, en je kunt genieten van een stoelmassage van 10 minuten, gegeven door ons!

 

 

Het verhaal achter Truestory Juicery

 

De Amerikaanse Jessica en de Nederlandse Teun lieten zich niet uit het veld slaan toen zij minder gezonde eetkeuzes hadden tijdens hun MBA bij Oxford University. Gezien haar achtergrond in de financiële wereld in hartje New York en zijn achtergrond als professioneel atleet, wisten zij als geen ander hoe gezond eten bijdraagt aan een productief leven.

En zo begon Jessica de koud-geperste sappen te maken, die zij al jaren dronk om haar lichaam in balans te houden. Haar mede-studenten waren enthousiast!

De recepten zijn samengesteld door een Amerikaanse voedingsdeskundige. Zo zijn de sappen speciaal gemaakt voor ontgifting, productiviteit of een proteïne boost.

Jessica en Teun verhuisden uiteindelijk naar Amsterdam, waar zij hun passie voor sapjes delen via Truestory Juicery. Zij bieden naast een heerlijke sap ook een sapkuur aan, waarbij je begeleid wordt voorafgaand en na de sap kuur.

De sappen zijn gemaakt van 100% biologische lokale ingrediënten, zij zijn koud-geperst, en worden in Amsterdam met de fiets bezorgd. Woon je buiten Amsterdam? Dan kun je bij de Truestory sap bar in Market 33 terecht.

 

 

Waarom een sap kuur?

 

Met een sap kuur help jij jouw lever beter zijn werk te doen. Dagelijks reinigt je lever giftige stoffen uit je lichaam door deze stoffen uit je bloed te halen en af te breken. Wanneer je jaar in jaar uit gifstoffen binnen krijgt door het eten van bv. melkproducten en E-nummers, maar ook het inademen van autogassen, schoonmaakmiddelen enz., raakt je lever vol en kan het niet meer goed zijn werk doen. Hierdoor is er ook minder ruimte over voor goede voedingstoffen. Een sapkuur helpt je lichaam om zich van deze gifstoffen te ontdoen.

Het is aan te raden om een / je eerste sap kuur te doen met een specialist. Er komt namelijk meer bij kijken dan het enkel drinken van sapjes.

 

 

Je lichaam zuiveren met Truestory Juicery

 

Truestory Juicery biedt je een 1, 3 of 5 daagse “juice cleanse” aan. Samen met jou zullen zij kijken naar je “cleanse level”. Ben je een beginner? Dan kom je bij level 1, waar de sapjes gericht zijn op het voeden van je lichaam zodat je voldoende energie haalt uit de sapjes. In totaal biedt Truestory Juicery drie sap kuren aan.

Weet je niet waar je kunt beginnen en wat je allemaal dient te doen? Geen nood! Truestory Juicery gaat vooraf en na de sap kuur met je in gesprek. Vooraf wordt je geadviseerd welke sapkuur het beste bij je past. Daarnaast wordt je wegwijs gemaakt hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op de kuur. Wat je dient te eten, en wat je dient te vermijden. Maar ook wordt je uitgelegd wat je kunt doen tijdens en na de kuur.

 

 

Wil je graag in gesprek met Truestory Juicery? Op 11 januari 2017 organiseren zij een “Cleanse 101 Soiree” van 17:30 – 19:30 uur. In deze sessie kom jij alles te weten over de voordelen van een sap kuur. Daarnaast kun je alles vragen over sapjes, je kunt het proeven, ennnnnn, je ontvangt zelfs een 10 min. stoelmassage van ons! Ben jij er ook bij? Laat het ons weten via hallo@atelierrebalance.nl . Je ontvangt dan een klein cadeautje van ons.
Geen reactie's

Geef een reactie